Szórakozás

Saját borából gazdagodhat meg Vastag Csaba

Ez a Vastag Csaba mindenhez ért. De tényleg. Most kiderült, hogy még saját bora is van.

Megnyerte az X-Faktort, Fred Astaire-ként járta be a színpadot a Szombat Esti Lázban, nyert három Fonogram díjat, és ráadásul még borban is jó a mi Vastag Csabánk. Az énekes nevével fémjelzett ital ugyanis elhozta az aranyérmet az ország egyik legismertebb borversenyén, az idén 22. alkalommal megrendezett Balatonfüredi Borversenyen, ahol több száz résztvevő küzdött az elismerésért.

Fotó: RTL II

És hogy honnan a bor? “Van egy saját borom, a Vesztergombi borászattal közösen alkottuk, a Vastaps, egy nagyon finom cabernet sauvignon, amely a legnevesebb borverseny aranyérmét hozta el. Azért jelent nagyon sokat számomra ez a díj, mert nem egy elfogult zsűri adta, a több száz ital mind ugyanolyan palackban volt szervírozva, így nem tudhatták, melyik az enyém” – mondta a Blikknek Vastag Csaba, majd hozzátette: terveik szerint később nagyobb mennyiségben is palackozzák majd az italt.

Csaba egyébként továbbra is főállású énekes marad, abban a pillanatban azonban, hogy a bor folyamatosan nyeri a megméretéseket, már hiába nem cél az anyagi haszonszerzés, az óhatatlanul is jön magával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik