Szórakozás

Gesztesi Károly nem tűri, ha egy nő kiabál

Gesztesi-Karoly(1)(960x640).jpg (Gesztesi Károly)
Gesztesi-Karoly(1)(960x640).jpg (Gesztesi Károly)

A Jóban Rosszban színésze nem tűri a kiabálást. Azt mondja, nyilván a házasságai felbomlásában ő is hibás volt, ám ha egy nő kiabál, onnan nincs visszaút.

Gesztesi Károly a világból is kiszalad, ha egy nő kiabálni merészel vele. Azt mondja, ilyenkor veszi a bőröndjét és csomagol.

„Van egy nagyon jó szinkronrendező barátom, Kosztola Tibor. Vele éppen a napokban beszéltünk arról, hogy milyen egyformák vagyunk, ugyanis mi ketten úgy intézzük a dolgokat, hogy abban a pillanatban, hogy egy nő elkezd kiabálni, mi összeszedjük az összes holminkat, betesszük egy bőröndbe, és már el is mentünk. Ha megtapasztalom, hogy kiabál a párom, akkor már vége is a dolognak, nincs folytatás” – magyarázta a Blikknek Gesztesi Károly.

Fotó: TV2

A színész nem tagadta, hogy a volt feleségeivel való szakításaiban is fontos szerepet játszottak a viták. „Erről nem szívesen nyilatkozom. Nyílván közrejátszottak a viták, de ebben én is hibás voltam. Maracskó Tibor olimpiai bajnok erre egyszer találóan azt mondta: azért válik el a feleségétől, hogy továbbra is szerethessék egymást. Ezzel teljesen egyetértek” – vallja Gesztesi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik