Szórakozás

Autót, fűnyírót és vezetékeket kellett oltani

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 06. 27. 10:00

Szerdán a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Főfelügyelet három tűzesetről, egy műszaki mentést igénylő esetről kapott bejelentést, és egy téves jelzés is érkezett.

Szerdán délelőtt, a szegedi Szamos utca egyik lakásának előterében lévő villamos vezetékek égtek és füstöltek. A kiérkező tűzoltók védősugár mellett végezték el a lakás kiszellőztetését és a hőkamerás felderítést, amely szerint további beavatkozásra nem volt szükség.

Délután a szentesi Návai Lajos utcából utólagosan jelezték, hogy az idősek otthonában egy fűnyíró kapott lángra, személyi sérülés nem történt, az anyagi kár 30 ezer forint.

Este Nagytőkénél a 45-ös főút 11 kilométerénél egy személygépkocsi kigyulladt. A motortérben keletkezett tűzet két gyors beavatkozóval a szentesi egység eloltotta, személyi sérülés nem történt.

Délelőtt a szegedi Semmelweis utcán, a SZTE klinika épületénél egy faág a járdára szakadt. A szegedi egység a faágat kézi erővel eltávolította.

Délben Kisteleken, a Petőfi Sándor utca és a Jókai utca kereszteződésében egy személygépjármű motorja műszaki hiba miatt felpörgött és az így keletkezett füstöt és a felforrt motor miatt képződött vízködöt égés miatti tűznek vélték. A kiérkező egység az autó áramtalanítását végezte el.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.