Szórakozás

Tamás atya káros szenvedélyéről vallott

Maratoni távok, kihívást jelentő magaslatok, kőkemény edzéstervek. Száraz Dénes a forgatások mellett nem csupán férjként és apaként bizonyít, de a sportban is kiemelkedően teljesít. Ezúttal a Men’s Helath hasábjain láthatjuk viszont a Jóban Rosszban egykori Tamás atyáját.

Sorra indul maratoni megmérettetéseken, különböző triatlonversenyeken, de a hegymászás is régi szerelme. Száraz Dénes igazi sportember, azonban a dohányzás iránti szenvedélye mai napig kísérti. Most a Men’s Helath legújabb számában mesél arról, mit is jelent számára a mozgás öröme.

„Tíz évig dohányoztam, utána nyolc évig egyetlen szálat sem szívtam el. Bevallom, mostanában csak nagyon ritkán, egy-egy cigarettára rágyújtok. Nyilván egészségtelen, ráadásul minden szál után lelkiismeret-furdalásom van. A legnagyobb gond az, hogy zavar a sportban. Mindig is mozogtam és tudtam, hogy ha komolyabban akarok ezzel foglalkozni, akkor nem engedhetem meg a dohányzást” – magyarázza Dénes, akinek életében mindig is központi szerepet játszott a színész életében.

„A bicikli volt mindig a szenvedélyem, de amikor bejött a színészet, abbahagytam a komoly edzést. A Színművészetin viszont eléggé be voltunk zárva, ezért kellett valami mozgás, úgyhogy 2002-ben futni kezdtem, és 2004-ben már maratonon indultam. Nem volt új gondolat az életemben. A sport mindig is fontos volt, és az izom is emlékszik a korábbi terhelésre. Inkább azt mondanám, hogy egy kis kihagyás után visszatért a sport. A dohányzás, az éjszakázás sem azért marad ki, mert az rossz, hanem mert ha bulizom, akkor nem tudok reggel 6-kor elmenni úszni.” – tette hozzá a színész nevetve.

Még több érdekességet és titkot árul el magáról Száraz Dénes a Men’s Helath júliusi lapszámában, ahol az exkluzív fotók mellett a színész edzésprogramjába is bepillanthatnak az olvasók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik