Szórakozás

Lövöldözés Kisteleken: fémtolvajok támadtak egy intézkedő rendőrre

kék villogó (rendőrség, mentő, tűzoltó, )
kék villogó (rendőrség, mentő, tűzoltó, )

Egy kábellopás helyszínén intézkedő rendőrre támadtak az elkövetők keddre virradó éjszaka Kisteleken. A járőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője.

Kapcsolódó cikkek

Szanka Ferenc elmondta, éjszaka érkezett bejelentés a kisteleki rendőrség ügyeletére, hogy kábeleket próbálnak eltulajdonítani a kisváros külterületén. A helyszínre érkező járőrök három elkövetőt értek tetten.

A rendőrök és a tolvajok között dulakodás alakult ki, az elkövetők egyike egy erővágóval támadt az egyik járőrre, akit arcon is ütött a szerszámmal. A rendőr lövést adott le, amely eltalálta az egyik elkövetőt. Egy tolvaj elmenekült a helyszínről, kettőt elfogtak – közölte az ügyész.

A rendőrt és a meglőtt gyanúsítottat súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba – tette hozzá.

A vagyon elleni bűncselekmény miatt a rendőrség, a hivatalos személy elleni erőszak ügyében a Szegedi Nyomozó Ügyészség indított eljárást.


A rendőrség délutáni közleménye szerint sikerült azonosítani a kábellopás harmadik gyanúsítottját. A Kisteleki Rendőrkapitányság országos elfogatóparancsot bocsátott ki Mezei Csaba 25 éves ceglédi lakos ellen.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy a keresett férfi veszélyes, támadásától tartani lehet, ezért azt kérik, senki ne próbálja meg egyedül elfogni, ha valaki meglátja értesítse a rendőrséget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik