Szórakozás

Rajongói pénzelik Csala Zsuzsát

csala-zsuzsa(1)(2)(960x640).jpg (csala zsuzsa)
csala-zsuzsa(1)(2)(960x640).jpg (csala zsuzsa)

A színésznő annyira el van keseredve, hogy azt mondja, az sem zavarná, ha már holnap meghalna. Anyagi helyzete kilátástalan lenne annak a házaspárnak a segítsége nélkül, akik jelezték, hogy kifizetik a komika havi rezsijét.

Csala Zsuzsa hét éve már el akarta adni a házát, annyira kilátástalan volt a helyzete, ám ekkor jelentkezett egy házaspár, akik megengedhetik maguknak, hogy a színésznő havi rezsijét kifizessék.

“Egy csongrádi házaspár annak idején megkeresett, amikor megtudták, hogy el akarom adni a házamat. Azt mondták, nem akarják látni a szomorúságot az arcomon, mert annyi vidámságot hoztam az életükbe. Rajtam nőttek fel, ismerték az összes szerepemet. Teljesen ledöbbentem, amikor a levelükben azt olvastam, hogy ők anyagilag olyan jól állnak, hogy megengedhetik maguknak azt, hogy minden hónapban támogassanak egy bizonyos összeggel, ami fedezi a rezsimet. Ez az én Kossuth-díjam!” – mesélte a Blikknek Csala Zsuzsa, aki elárulta, szó sincs eltartási szerződésről vagy bármi ilyesmiről, a házaspár önzetlenül segít.

Fotó: TV2

A komika elmesélte, 37 ezer forintos nyugdíjából szinte semmire sem futja és bár jól esik neki, hogy többen jelezték, segítenek rendbe tenni a házát, már teljesen kiábrándult az életből.

“Kilátástalan az életem, már nem akarok sokáig élni. Nem tetszik, ami itt megy, nincs kedvem ehhez az egészhez. Ez nem fog változni, ezért nem zavarna, ha már holnap meghalnék” – tette hozzá Csala Zsuzsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik