Szórakozás

Hatvanévesnek néz ki a 16 éves lány

A brit lány egy lipodystrophia nevű genetikai betegség miatt úgy néz ki, mint egy nagymama.

A 16 éves Zara Hartshorn-nak sok szenvedést kellett elviselnie nap mint nap. Kortársai rendre megverték, megereszkedett bőre miatt “nagyinak” és “majomnak” csúfolták. A tinédzser betegsége miatt-amit édesanyjától örökölt-sokkal öregebbnek tűnik a koránál. Hozzá hasonló betegségben csak harmincan szenvednek Nagy-Britanniában.

Amikor meghallotta a fiatal lány állapotát egy amerikai plasztikai sebész, rögtön felajánlotta, hogy ingyen elvégzi a helyreállító műtétet. A lány műtéte sikerült,ezáltal figyelemre méltó változáson ment keresztül: új életet kezdhetett. A beavatkozás óta megtalálta a szerelmet, és főiskolára jár.

Volt idő, amikor le kellett szállnia a buszról, mert a sofőrnek nem tudta bebizonyítani,hogy ő nem egy felnőtt nő, csak egy gyerek. 12 éves volt,amikor már középkorú nőnek nézték: új iskolájában azt hitték tanítónő,de édesanyjával is összekeverték már-írja a DailyMail.

“Végre úgy érzem magam mint egy igazi tinédzser. Nem bámulnak meg az utcán, nem bántanak amiatt,mert máshogy nézek ki. Sokat szenvedtem eddigi életem során, de most úgy érzem képes leszek magam mögött hagyni a múltat, és új életet kezdeni.”

Kattintson ide, és nézze meg,hogy nézett ki a tinédzser lány a műtét előtt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik