Szórakozás

Egy sörözés krónikája baltákkal, husángokkal, kerékkulccsal

Buthy Lilla
Buthy Lilla

2013. 06. 24. 08:43

Egy pusztaszabolcsi söröző teraszán fajult el egy vita. A verekedésben két férfit kerékkulccsal fejbevertek. Ez pedig még csak a történet eleje.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére szombat hajnalban arról érkezett bejelentés, hogy egy kocsmában hangosokodás van. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol két vérző fejű embert találtak. A rendőrök kérdésére elmondták, hogy egy 5-6 fős társasággal keveredtek vitába, ami odáig fajult, hogy mindkettőjüket kerékkulccsal fejbevágták, egyiküket a földön fekve még meg is rugdalták.

A támadók elmenekültek, majd a két sérült egyikük barátjának lakására ment. Azonban a csoport visszament hozzájuk, husángokkal és baltákkal felfegyverkezve. Fenyegetni kezdték őket, a ház drótkerítését is megbontották, majd a náluk lévő fegyverekkel megint rájuk támadtak.

A dunaújvárosi nyomozók a beszerzett információk alapján, forrónyomon indultak az elkövetők után. Az adatgyűjtés során sikerült beazonosítaniuk az elkövetőket, akik közül három fiatalembert elfogtak, majd előállították őket a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Két társukat még keresik- mondta Németh- Kész Mónika rendőrségi szóvivő a Fehérvár24-nek.

A szóvivő hozzátette: ugyanezen a napon Dunaújvárosban egy másik férfit is elkaptak az utcán, többen ütni-verni kezdték, de be tudott menekülni a házába. Támadói azonban követték, az udvaron tovább ütlegelték, illetve kövekkel, kaspókkal dobálták meg őt is és a ház ablakait is. Az utcán parkoló kocsijában is kárt tettek. A sérülthöz a kiérkező járőrök mentőt kértek, beszállították a kórházba.A dunaújvárosi rendőrök beazonosították a verekedőket, akik közül két embert már el is fogtak.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Puidoux, 2018. szeptember 25.
Saszla szőlőt szüretelnek a lavaux-i szőlőültetvényeken a nyugat-svájci Puidoux-ban 2018. szeptember 20-án. A Genfi-tó északi partja mentén 898 hektáron elterülő, lavaux-i teraszos művelésű szőlőskertek 2007-ben kerültek fel az UNESCO kulturális világörökségének jegyzékére. Az itt termő legismertebb szőlőfajta a saszla. A borvidéket a „három nap” régiójának is hívják, mivel a szőlőtermesztéshez szükséges napfény és meleg három helyről érkezik, az égből, a tó felszínéről és a teraszokat tartó kőfalakból. (MTI/EPA/Valentin Flauraud)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.