Szórakozás

Egy sörözés krónikája baltákkal, husángokkal, kerékkulccsal

Egy pusztaszabolcsi söröző teraszán fajult el egy vita. A verekedésben két férfit kerékkulccsal fejbevertek. Ez pedig még csak a történet eleje.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére szombat hajnalban arról érkezett bejelentés, hogy egy kocsmában hangosokodás van. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol két vérző fejű embert találtak. A rendőrök kérdésére elmondták, hogy egy 5-6 fős társasággal keveredtek vitába, ami odáig fajult, hogy mindkettőjüket kerékkulccsal fejbevágták, egyiküket a földön fekve még meg is rugdalták.

A támadók elmenekültek, majd a két sérült egyikük barátjának lakására ment. Azonban a csoport visszament hozzájuk, husángokkal és baltákkal felfegyverkezve. Fenyegetni kezdték őket, a ház drótkerítését is megbontották, majd a náluk lévő fegyverekkel megint rájuk támadtak.

A dunaújvárosi nyomozók a beszerzett információk alapján, forrónyomon indultak az elkövetők után. Az adatgyűjtés során sikerült beazonosítaniuk az elkövetőket, akik közül három fiatalembert elfogtak, majd előállították őket a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Két társukat még keresik- mondta Németh- Kész Mónika rendőrségi szóvivő a Fehérvár24-nek.

A szóvivő hozzátette: ugyanezen a napon Dunaújvárosban egy másik férfit is elkaptak az utcán, többen ütni-verni kezdték, de be tudott menekülni a házába. Támadói azonban követték, az udvaron tovább ütlegelték, illetve kövekkel, kaspókkal dobálták meg őt is és a ház ablakait is. Az utcán parkoló kocsijában is kárt tettek. A sérülthöz a kiérkező járőrök mentőt kértek, beszállították a kórházba.A dunaújvárosi rendőrök beazonosították a verekedőket, akik közül két embert már el is fogtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik