Szórakozás

Vili bácsi túlhajtja magát

varkonyi-andras(1)(210x140)(2).jpg (várkonyi andrás)
varkonyi-andras(1)(210x140)(2).jpg (várkonyi andrás)

Aggódnak a kollégái Várkonyi Andrásért, ezért amikor csak tudják, kímélik.

Mint ismert, a Barátok közt Vili bácsija bő négy hónappal ezelőtt egy komoly szívműtéten esett át, miután szívkoszorúér-problémát állapítottak meg nála az orvosok. A többórás operáció után egy hónapig lábadozott, majd szinte rögtön munkába is állt. Az orvosai és munkatársai szerint azonban túl sokat vállal a színész, lassítania kellene.

Fotó: RTL Klub

“Kevesebb jelenetem van, mint azelőtt, valamint a forgatásokat is úgy ütemezik, hogy ne kelljen egyszerre sok időt a stúdióban töltenem. Jó érzés, hogy figyelmesség vesz körül. A kellékesek például még arra is odafigyelnek, hogy könnyebb legyen a szatyrom, amelyet jelenet közben cipelek” – mondta a Blikknek Várkonyi András, akit a sorozat producere, Kalamár Tamás is óv a túlzott igénybevételtől.

“A kollégákkal együtt már a kezdetek kezdetén próbáltuk őt kímélni, ám annyira makacs volt. Most már szerencsére kezdi megérteni, hogy muszáj lassítania. A forgatásokon arra figyelünk, hogy bőven legyen ideje pihenni a jelenetek között, így szerintem inkább a stúdión kívüli elfoglaltságaiban kellene visszafognia magát. Buzog az energiától, szeret bejárni, de ugyanakkor az orvosok azt mondják, hogy lépésről lépésre folyamatosan térjen vissza” – magyarázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik