Szórakozás

Nettó félmillió a nyomravezetőnek

Két maszkos férfi a lakásán rabolt ki egy idős házaspárt Szegeden. Ékszert és készpéntv vittek el.

Az otthonában rabolt ki egy idős házaspárt három maszkot viselő férfi Szegeden. A bűncselekmény június 19-én kora hajnalban történt a szegedi Szentmihályteleki utcában -tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Három maszkot viselő férfi ment be az idős házaspár otthonába, majd az értékeiket követelték. Átkutatták a lakást, ahonnan ékszereket és némi készpénzt vittek el. Személyi sérülés nem történt. Az ügyben csoportosan elkövetett rablás miatt nyomoz nak a szegedi rendőrök, eddig ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekményről, vagy az elkövetőkről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki olyan adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik