Szórakozás

Kóbor János énekel Kanye West albumán

Kiszivárgott az amerikai rapper legújabb albuma és kiderült, hogy az Omega frontemberének hangja is hallható az egyik dalban.

“Jóval több szerepel egy szimpla hangmintánál a Gyöngyhajú lányból Kanye West új lemezén” – olvasható a 444.hu-n. Ahogy már korábban megírtuk, hogy az amerikai rapper felhasználta az Omega együttes, Gyöngyhajú lány című szerzeményét. A New Yorkban egy házfalra vetített videóban felharsant a magyar örökzöld egyik instrumentális részlete, de akkor az még nem volt tiszta, hogy mennyit használt fel belőle az amerikai előadó.

A most kiszivárgott dalból kiderült, hogy tudtán kívül Kóbor János hangját is felhasználták, mert egyértelműen hallható a felvétel végén. Egyébként az énekes – ellentétben a banda más tagjaival – az ügy kapcsán korábban pozitívan és óvatosan fogalmazott.

Fotó: Facebook

Én személy szerint örülök neki, hogy a mi dalunkat használta. Nem amatőrökről van szó, így biztos vagyok abban, hogy megfelelő módon tisztázzuk majd a helyzetet” – mondta az énekes, de tény, hogy akkor még csak azt tudta, hogy a rapper a zenei alapot vette át.

Mindenesetre a jogi helyzet valószínűleg tisztázott, mert a 444.hu cikke szerint az új Kanye-lemez borítóján, közreműködő dalszerzőként szerepel Presser Gábor és Adamis Anna neve is, és fel van tüntetve a dal is.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik