Szórakozás

Befuccsolt Kembe Sorel könyvbiznisze

Kembe-Sorel(210x140)(1).jpg (Kembe Sorel)
Kembe-Sorel(210x140)(1).jpg (Kembe Sorel)

A Jóban Rosszban színésze ma már azt mondja, nem is akart könyvet írni, ám ha már úgy alakult, hogy mégis megtette, a lehető legjobbat szerette volna kihozni belőle. Nem sikerült.

Kembe Sorel két éve írta meg könyvét, ám a dolog végül nem úgy sült el, ahogy szerette volna. A kiadó ugyanis állítása szerint nem tudott elszámolni, ezért úgy döntött, visszakéri a megmaradt több száz példányt és maga próbálja eladni a rajta maradt köteteket. Még személyre szólóan is dedikálná az egyes példányokat.

“A kiadónak nem sikerült jól elszámolnia, kiderült ugyanis, hogy pár száz könyv hiányzik az elszámolásból és ez azért nem kevés. Ekkor döntöttem úgy, hogy visszaveszem tőlük a megmaradt példányokat és majd eladom én. Ehhez viszont keresem a megfelelő infrastruktúrát, mert mégsem állhatok csak úgy neki könyvet árulni” – mesélte a Hír24-nek a Jóban Rosszban színésze, aki azt is hozzátette, soha nem akart könyvet írni, és írónak sem tartja magát, ám amikor előállt valaki az ötlettel, hogy jó lenne, ha elkészülne egy ilyen könyv, úgy érezte, elég érdekes a téma ahhoz, hogy megszülessen.

Fotó: TV2

Kembe Sorel és kedvese, Kondákor Zsófi első gyermeküket várják, akinek szeretnének mindent megadni. Ha ehhez az kell, hogy a kicsi első képeit is pénzzé tegyék, akkor sem fognak habozni.

“Nem akarjuk mindenáron megmutatni a picit, nekünk ez nem olyan fontos, de ha már megtesszük, akkor abból származzon is valami jó a kicsinek. Kaptunk már megkereséseket, de aprópénzért nem adjuk el a babafotókat” – fejtette ki a büszke apa.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik