Szórakozás
tuzoltosag (tuzolto, referens, szeged, szentes)

Tűz a libaólban

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 06. 13. 12:00

Leégett egy libaól és egy melléképület Csengelén. Azt viszont sikerült megakadályozniuk a tűzoltóknak, hogy a lakóházra is átterjedjenek a lángok.

Csütörtökön reggel fél nyolc után érkezett a jelzés a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére, hogy Csengele külterületén egy libanevelő ólban keletkezett tűz. A káresethez kiskunhalasi, kiskunfélegyházi és szegedi egységeket is riasztottak.

A kiérkező tűzoltók megállapították, hogy egy 250 és egy 300 négyzetméteres, rönkvázas, fóliaborítású üres libanevelő ólban keletkezett a tűz, amelyek egy 50 négyzetméteres, vályogfalú melléképülettel együtt teljesen leégtek, azonban az eredményes beavatkozásnak köszönhetően a 150 négyzetméteres lakóépület csak kis mértékben károsodott.

A tűzoltás során a beavatkozó egységek kiérkezése előtt két PB palack felrobbant, azonban egy gázpalackot a tűzoltók kihoztak a kárterületről, amelyet visszahűtöttek. A tűz keletkezésének okát tűzvizsgálat fogja kideríteni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.