Szórakozás

Bódi Sylviék csalók áldozatai lettek

Hónapok óta hamisítják a modellek által tervezett ruhákat. A koppintott darabok olcsóbbak, de állítólag a minőségük is silány.

Csalók hamisítják a manapság egyre többször pucéran feszítő Bódi Sylvi nevével is fémjelzett Sugarbird termékeit. A modellek által tervezett ruhakölteményeket állítólag már hónapok óta másolják, a rossz minőségű utánzatokat pedig aprópénzért árulják az interneten. Már több vásárló is panaszkodott a márka tulajdonosánál.

„Visszaélnek a nevünkkel, és ezt nem nézhetjük tovább tétlenül. Az elmúlt hetekben már annyian megkerestek minket az átverések miatt, hogy léptünk az ügyben. Ügyvédhez fordultunk, ugyanis ezzel megkárosítják a céget és lejáratják a nevünket” – mondta a Borsnak a tulajdonos, Csonka Hedvig.

Fotó: RTL Klub

Azok a lányok, akik nem a hivatalos üzleteken keresztül veszik meg Dukai Regina, Bódi Sylvi, Debreczeni Zita vagy Zimány Linda kollekcióját, hamisítványokat vagy üres dobozt kapnak a pénzükért cserébe.

„Szomorú, de azt is jelenti, hogy királyok vagyunk, ha már koppintanak és hamisítanak minket” – fűzte hozzá az esethez Facebook-oldalán Sylvi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik