Szórakozás

Ez történik a színpad mögött egy Kartel-koncerten

Bocsi szólózott, Döglégy Zolee ivott, Voga meg kopasz volt.

Azok számára, akik mindig is szerették volna tudni, mi történik egy Kartel-koncerten a színfalak mögött, pompás szórakozás Voga Jani legújabb gyöngyszeme. A Bumeráng egykori egyharmad műsorvezetője Bocsival együtt mulatírozott a Budapest Parkban.

Sőt: Bochkor még fel is lépett, a közönség igénytelenebb részének legnagyobb örömére (ez persze csak tréfa, ne tessék komolyan venni).

Szó esik Döglégy szenzációs győzelméről a ringben, amikor földre küldte Rékasi Karit, és az is kiderül, mit kell mondani a gitáros cseh feleségének, ha születésnapja van.

Voga egyébként zenekritikusnak sem utolsó, amint az a koncert után rögtönzött kis írásból kiderül. “Volt abban kérem minden, amit én szeretek, funk, rock, reggae, mariachi, meg sok egyéb. Még a régi karácsonyesték is eszembe jutottak, amikor a lányommal kis korában King Crimson-t és Joe Jackson-t hallgattunk, és csak évek múlva derült ki, hogy a kedvenc dalunk arról szól, hogy a Földön minden rákot okoz. Ennek ellenére még ma is hálás érte, hogy nem Halász Jutkán és Papp Ritán nőtt fel. Bár az is egy út a zene mocsarában.”

Szóval tessék elolvasni, és jót szórakozni a mi Janinkon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik