Szórakozás

Lilu életét az okostelefon mentheti meg

24.hu
24.hu

2013. 06. 06. 10:44

Felelősségteljesen gondoskodik családjáról, ezért újra az „iskolapadba” ült Lilu. A műsorvezető férje és kisfia, Dávid biztonsága miatt ismerkedett az okostelefonok világával - elsősorban arra volt kíváncsi, mit tehet szeretteiért vészhelyzet esetén. Megnyugtató volt számára, hogy a legnagyobb bajban sem marad teljesen egyedül.

Mobiltelefonunk lehetőségek egész tárházát rejti, Lilu pedig szerette volna megtudni, hogy a fotózáson, navigáción, és természetesen a beszélgetésen kívül mire használhatja még a készülékét. A műsorvezető ellátogatott a Telenor Okostelefon Akadémiára, ahol segítettek neki eligazodni az alkalmazások világában. Lilu büszke rá, hogy nő létére sem ódzkodik a technikai újdonságoktól.

„Sokat nyomkodom a telefonomat, gyakran a blogbejegyzéseimet is ennek segítségével frissítem. Kíváncsi voltam rá, vajon mi mindent tudhat még ez az egyszerűnek tűnő kis tárgy, ezért „iratkoztam be” az Okostelefon Akadémiára. A legérdekesebb egy kerekasztal-beszélgetés volt, amely arról szólt, hogyan használhatjuk a mobiltechnológiát katasztrófahelyzetben. Ugyan bízom benne, hogy nekem nem lesz ilyesmire szükségem, de azt gondolom, hogy minden eshetőségre fel kell készülni. Anyaként mindig a családom biztonsága jár elsősorban a fejemben” – mondta Lilu.

lilu (lilu)

„Megnyugtató a tudat, hogy ha baj van, az ember  az okostelefonjával bárhonnan információhoz tud jutni. Velem is előfordult már, hogy egy hatalmas dugóból a internet segítségével találtam kiutat. Hosszabb utazás előtt mindig utánajárok a közlekedési helyzetnek, mert nem szeretném Dávidot órákig tartó várakozásnak kitenni.

A közösségi portálokon hihetetlen gyorsasággal terjednek az információk, már nem is kell kutatni utánuk, hiszen azok megtalálják az embert” – magyarázta a műsorvezető.

Az eseményen bemutatták a Google Street View kerékpárt is, így Lilu azon kevesek közé tartozott, aki közel kerülhetett a különleges járgányhoz.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.