Szórakozás

Havas Henrik felesége egyedül küzd az árral

A Tanár Úr a tőle megszokott humorral nyilatkozott az árvízhelyzetről, ami – kisoroszi lakosok lévén – közvetlenül érinti őket is.

Havas Henrik idejét jelenleg éppen a könyvhét köti le, ezért Pozsonyi úti lakásában tölti most a legtöbb időt. Felesége azonban tartja a frontot kisoroszi házuknál, ami a hely adottságai miatt könnyen megközelíthetetlenné válhat.

„Felkészültünk arra, hogy esetleg elzár minket a külvilágtól a víz, ezért jó előre feltöltöttük a hűtőt és az éléskamrát. A mi házunk ugyan nem tartozik közvetlenül a veszélyzónába, hiszen az öreg falut nem önti el a víz, de a golfpálya köré épült házak komoly veszélyben vannak. A polgármester ígéretet tett, hogy ha kell, helikopterről hoznak ételt az itt élőknek” – mondta el a Hír24-nek Havas Henrik, aki azt is hozzátette, bízik felesége rátermettségében, ezért nem is aggódik érte.

Fotó: TV2

A Tanár Úr azt is hozzátette, eddig szerencsésen megúszták az árvizet, hiszen mindig épp olyankor utaztak külföldre, amikor itthon árvízkészültség volt.

„Eddig valahogy sikerült megúsznunk az árvizet, mert mindig pont külföldön voltunk. A feleségemmel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot telefonon és még a nagynénjét is kivittem hozzá, hogy ne legyen egyedül. Talán annyi jó van ebben a helyzetben, hogy ha elzárja a szigetet a külvilágtól a víz, legalább lesz ideje kipihenni engem” – tette hozzá jókedvűen Havas.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik