Szórakozás

Ellopta a nyitott, kulcsos autót a részeg tolvaj

Nyitva, az indítókulccsal a zárban hagyta a kálvária téren az autóját egy szegedi férfi. A rendőrök 10 percen belül elfogták az ittas, alkalmi tolvajt.

A Kálvária téren állította le autóját egy férfi szerdán este. Nem zárta le, még az indítókulcsot is a járműben hagyta. Mire visszaért, már nem volt ott a Rover.
A bejelentést követően minden Szegeden, közterületi szolgálatot ellátó rendőr megkapta az autó adatait – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: a Belvárosi Rendőrőr körzeti megbízottai tíz percen belül megtalálták a kocsit a Vám téren leállítva. Figyelni kezdték. Egy kis idő múlva megjelent O. Zoltán és el akart indulni az autóval. Az egyenruhások ekkor fogták el.
Az 53 éves szegedi férfi a tulajdonos személyi igazolványával akarta igazolni magát. Végül bevallotta, hogy egész nap ivott, kocsikázni akart, ezért lopta a Rovert. A Szegedi Rendőrkapitányság lopás, közokirat-hamisítás és ittas járművezetés miatt indított ellene büntetőeljárást – tette hozzá a szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik