Szórakozás

Kínában a japán pornót szeretik (18+)

Kinek mi a gusztusa alapon a Buzzfeed összeszedte, hogy Kaliforniában mondjuk az „ázsiai” kifejezésre keresnek a pornós szájtokon, és az említett államban van a legtöbb Happy Ending néven regisztrált masszázsszalon. Csak úgy dübörög az információszolgáltatás.

 

Jó az ilyet tudni, meg a kellemeset az amúgy teljesen haszontalan információval összekötni. Ez lehetett a vezérelve a Buzzfed oldalnak is, amikor kikutatta a legkeresettebb pornós kereső kifejezéseket, melyeket nem ám csak úgy, holmi rangsorba felállított infografikán tett közzé, de nem ám. Kihasználva a felnőtt tartalom rossz drogként működő csábító erejét még kulturális, földrajzi és történelmi érdekességekkel is ellátja a kedves oldalra látogatót.

Például Romániában az „anya apa” pornó a legkeresettebb és ha nem tudtuk volna, 1827-ben a román Petrache Poenaru találta fel a töltőtollat. Jóféle. Ahogy az is, hogy Oroszországban az önimádat tengelyén az „orosz” kifejezés a legkeresettebb a pornóoldalakon, pluszinfó, hogy Oroszországban 10 millióval több nő van, mint férfi, ha nem tudtuk volna. És még sok más okosság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik