Szórakozás

Félmillió, ha tudja, hol az óra

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 06. 05. 13:07

Félmilló forint üti a markát annak, aki egy januárban, Szentesen történt betörés tetteseiről információkat tud adni a rendőröknek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást különösen nagy értékre elkövetett betöréses lopás miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlenek 2013. januárjában betörtek egy szentesi családi házba, ahonnan egy szabadkőműves szimbólumokkal ellátott, Wittnauer típusú aranyórát tulajdonítottak el.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek, amit a sértett ajánlott fel. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetőkkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 62/562-400-as telefonszám 1216-os mellékét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es segélyhívón. E-mail: ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.