Szórakozás

Pénzes pasit hajtott el a francba Bódi Sylvi

A playmate nyakába vette a várost, és barátnőjével egy éjszaka alatt hét bárt látogatott meg. A pasik érthetően odavoltak a két szépségért, de Sylvi rendkívül büszke volt rá, hogy a pénzes férfiakat is le tudta pattintani.

„Az egyik barátnőmmel nyakunkba vettük a várost és megmutattuk, hogy hogyan lehet citromos ásványvízzel is nagyon jót bulizni. Hét bárt és szórakozóhelyet látogattunk végig és mindenhol megittunk egy-egy üveg ásványvizet sok-sok citrommal” – osztotta meg Facebook-oldalán Bódi Sylvi, aki az ismerkedni vágyó pasik szerencsétlenkedéséről is mesélt.

„Jó kis este volt, de istenem mennyi béna pasas van, akik iszonyat fáradt csajozós dumával próbálnak érvényesülni. A ‘kedvencünk’ és egyben a legszánalmasabb a Bentley kulcsát látványosan villogtatva névjegykártya átadással próbálkozó magát svájcinak kiadó ‘úriember’, aki filozófikusan az időről próbált magyarázni valamit a rendelkezésére álló 20 másodpercben, úgy, hogy hatásvadász módon mutogatta márkás karóráján, hogy hány perc van még éjfélig. Bentley kulcsostól, névjegykártyástól, órástól hajtottuk el a francba” – posztolta.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik