Szórakozás

Hollandokkal ünnepelt Bálint Toncsi

születésnap (szülinapi sütik)
születésnap (szülinapi sütik)

Bálint Antónia nehéz időszakon van túl, pont ezért örült, hogy békességben és nyugalomban ünnepelhette 44. születésnapját. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a családja egy kiállításmegnyitón köszöntötte fel.

“A születésnapom előtt két nappal hívtak föl, hogy részt kellene vennem egy kiállítás megnyitóján. Mondtam, hogy nagyon örülök a felkérésnek, de az a probléma, hogy akkor van a születésnapom. A szervezők azonban kedvesek voltak, azt javasolták, hogy hívjam el a családtagjaimat és a barátaimat is. Így sikerült a rokonokkal és sok kedves, ismeretlen emberrel ünnepelni. Csodaszép virágot és rengeteg ajndékot kaptam, még a kiállítás holland megálmodója is felköszöntött” – mosolygott az egykori szépségkirálynő, aki csak annyit kívánt, hogy az elkövetkezendő időszak nyugodt és békés legyen. Bálint Antónia 44 évesen is bombaformában van, de a mostani külseje rengeteg munka eredménye.

Fotó: TV2

“Tavaly ilyenkor tíz kilóval több voltam a kelleténél. Szerencsére azonban a rengeteg edzéssel sikerült leadni a felesleget. Így mondhatom azt, hogy alapvetően elégedett vagyok az eredménnyel. És hogy mi a helyzet a lelki dolgokkal? Sajnálom, hogy az elmúlt időszakban annyi valótlanságot írtak rólam. Úgy érzem sokan emiatt félreismertek, de remélem, hogy a közeljövőben ez is változni fog” – tette hozzá Antónia.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik