Szórakozás

Korda György nem bulizhat többé

Korda-Gyorgy(650x433)(3).jpg (Korda György)
Korda-Gyorgy(650x433)(3).jpg (Korda György)

Az énekest kiengedték a kórházból, de a lelkére kötötték: ezentúl legkésőbb tízkor mindig legyen ágyban.

A húsz napon át kórházban fekvő Korda Györgyöt ma engedték ki a kórházból. Az orvosok a cukorbetegsége miatt tartották bent az énekest, akinek inzulinadagjait csak mostanra sikerült beállítani.

“A kórházban beállították a cukromat. A szakemberek pontosan beosztották, hogy mikor és mennyit kell ennem, valamint, hogy mikor kell beszúrnom az inzulint. Egy pontos napirendet is kialakítottak nekem: ezután minden nap hétkor kell kelnem, és tízkor már ágyban is kell lennem” – mondta a Hír24-nek Korda, aki számára óriási érvágást jelent az új napirend.

“Esténként általában kártyázni szoktam, és éjjel három-négy előtt eddig ritkán jutottam haza. Most azonban muszáj lesz hozzászoknom ahhoz, hogy előbb lövik a pizsamát. Klárika legkésőbb tízkor szigorúan jön majd értem, és velem együtt kel fel reggelente is. Így talán egyszerűbb lesz” – tette hozzá Korda György.

Klárika egyébként rengeteget segített a férjének a kórházban töltött idő alatt. Naponta kétszer látogatta meg őt, és ahogyan Gyuri mondja: folyamatosan erősítette a lelkét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik