Szórakozás

Radics Gigi tanítónő lett

Radics Gigi félretette a mikrofont, és énekesnőből tanítónő lett. Természetesen az aranytorkú sztár csupán rövid időre hagyott fel szakmájával és próbálta ki magát nemcsak pedagógusként, hanem hercegnőként is.

Legelső óráján ugyanis Gigi óvodás gyerekeknek tartott etikett oktatást a Disney Csatorna különleges hercegnő napján, és mutatta be a csatorna új sztárját, Szófiát.

„Bevallom, nagyon izgultam, hogyan kezdjek hozzá, korábban még nem tanítottam senkit, főképp nem egy sereg óvodást, de nagyon aranyosak voltak a gyerekek, ahogy csillogó szemmel figyeltek minden szavamra. Először picit megszeppenten hallgattak, de sikerült feloldanom őket és együtt nevettünk a feladatokon. Igazi sikerélmény volt, rengeteg energiát adott”– árulta el Radics Gigi, aki tanár néniként is sikerrel debütált.

„Most elsősorban az énekesi karrieremre és a középiskolára koncentrálok, de hamarosan nekem is döntenem kell majd a továbbtanulásról. Az biztos, hogy a zene közelében maradok, de ki tudja, mit hoz még a jövő, talán egyszer taníthatom is” – tette hozzá mosolyogva az énekesnő.

Az etikettoktatáson az óvodások nem csak az illedelmesség és az étkezés legfontosabb szabályait ismerték meg, de azt is megtudhatták, hogyan kell egy példamutató hercegnőnek viselkednie. Csakúgy, mint Szófia, a Disney új hercegnője, akinek átlagos kislányként kell eligazodnia és helyt állnia az udvarban.

„Szófia története, ahogy szép lassan hercegnővé érik nagyon megható, ugyanakkor vicces és kalandos is. Bevallom, azonnal megfogott a sorozat, főként azért, mert a régi nagy filmekhez hasonlóan, a történet mellett fontos szerepet kap a zene„– tette hozzá Radics Gigi.

„A klasszikus Disney hercegnős rajzfilmek közül számomra az Aladdin a nagy favorit, imádom a gyönyörű dalbetéteket énekelni és hallgatni is. Ráadásul már többen mondták, mennyire hasonlítok a női mesehősre, Jázminra” – mesélte Gigi, aki a gyerekekkel együtt örömmel vetette bele magát a Nagy Hercegnő Nap forgatagába.

Ha már a királyi álmok valóra válhattak a délután, Gigi is hercegnőnek öltözött, és végre valóban Jázminként tölthetett el egy mesés napot Benes Anita divattervező gyönyörű ruhájában. Csakúgy, mint kis tanítványai, akik a Hercegnő Suli órája mellett átvették a Disney Csatorna rajzpályázatának nyereményeit, és részt vettek az új sorozat, a Szófia Hercegnő exkluzív vetítésén.

A Szófia Hercegnő animációs sorozatról: A Disney Csatornán május 11-én debütált a Szófia Hercegnő sorozat, amelyben nyomon követjük a kis hercegnő kalandjait, akinek az élete egy csapásra megváltozik, amikor édesanyja feleségül megy Bűbáj Birodalom királyához. Az átlagos lány, Szófia egy pillantás alatt egy kastélyban találja magát anyukájával, új mostohaapjával, II. Roland Királlyal és mostohatestvéreivel, Amberrel és Jamesszel.

Az átlagos kislánynak meg kell tanulnia hercegnőként viselkedni, az udvari etikett mellett azonban olyan fontos értékekben is jó példát kell mutatnia, mint az együttérzés, az őszinteség, az odaadás és a bátorság.

Szófia hercegnő és általa a sorozat kis nézői a Királyi Előkészítő Akadémia szorgalmas kis tanulói lesznek, ahol a Csipkerózsikából ismert jó tündérek, Flóra, Fauna és Fiona „hercegnő sulijában” megtanulják a helyes viselkedés alapjait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik