Szórakozás

Borúval, zivatarokkal indul a június

zivatar-eso(1)(960x640).jpg (zivatar, eső, )
zivatar-eso(1)(960x640).jpg (zivatar, eső, )

Pénteken folytatódik az erősen felhős, vagy borult idő, és továbbra is sokfelé várható eső, zápor, főleg a keleti tájakon zivatar. Felhőszakadások is kialakulhatnak - írja a Köpönyeg.

A déli óráktól elsősorban a Dunától keletre számíthatunk zivatarra, erősödő szél, helyenként kisebb méretű jég és intenzív csapadék kíséretében.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma eleinte délen és keleten több, másutt kevesebb napsütésre számíthatunk, majd ismét egyre többfelé megnövekszik a felhőzet és nyugaton eső, a Dunától keletre záporeső, néhol zivatar is várható. A délnyugati szél többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken a Dunántúlon 12 és 16, keleten 15 és 21 fok között várható. Késő este 11 és 16 fok között lesz a hőmérséklet.

Holnap a rövid napos időszakok mellett gyakran lesz erősen felhős az ég. Több helyen várható eső, zápor, helyenként zivatar is lehet. A déli, délnyugati szél megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 6, 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 22 fok között alakul.

A nyár második napján, vasárnap sem lesz kellemes időjárás. Sok lesz a felhő, több helyen várható eső, zápor, helyenként zivatar is lehet. Az északnyugatira, nyugatira forduló szél megélénkül, a Dunántúlon meg is erősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 7, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik