Szórakozás

A sikoly irányába kerekezett

Egy segítő szegedi férfi közreműködésével 15 percen belül elfogták a szegedi rendőrök azt a 19 éves fiatalembert, aki társával egy nyakláncot rabolt el egy járókelőtől.

Egy női sikolyra lett figyelmes egy szegedi férfi kedden délután. A hang irányába indult kerékpárjával, amikor két gyanús személyre lett figyelmes és követni kezdte őket. Ezzel egy időben értesítette a rendőrséget, arról, hogy a Tarján széle utcán két férfi megtámadott egy nőt, majd a nyakából letépték a nyakláncát és a táskáját is megpróbálták megszerezni.

A közterületi szolgálatot ellátó rendőrök azonnal keresni kezdték a támadókat, akik időközben külön váltak. Az férfi gyors bejelentésének köszönhetően 15 percen belül elfogták az egyenruhások F. Józsefet a Rózsa utcában. A másik gyanúsítottra egy szolgálaton kívüli rendőr figyelt fel. Az ő általa adott személyleírás és a további adatgyűjtés eredményeként a nyomozók éjfélre azonosították F. 26 éves társát, akit a belvárosi lakásából állítottak elő.

A P. Tamás Zoltánnál tartott házkutatás során a rendőrök lefoglalták a bűncselekményből származó nyakláncot. A Szegedi Rendőrkapitányság mindkét támadót őrizetbe vette és rablás miatt kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik