Szórakozás

Odavannak a britek a magyar tehetségekért

Újabb magyar csapat nyűgözte le újszerű produkciójával a Britain's Got Talent zsűrijét. A Hír24 a vasárnap este továbbjutott Freelusion vezetőjével, Papp Timivel beszélgetett.

Mint megírtuk, az Attraction után vasárnap este egy újabb magyar csapat debütált a Britain’s Got Talentben. A Freelusion a technológiát és a művészetet egybemosó, futurisztikus produkciójával azonnal lenyűgözte a zsűrit, így nem csoda, hogy négy egybehangzó igennel kerültek a legjobb 45 közé. A csapat vezetőjét, Papp Timit Londonban érte utol a Hír24.

Fotó: videomapping.hu

„Csodálatos érzés, hogy a zsűrinek és a nézőknek is ennyire tetszett a produkciónk. Nagyon sokat jelent számunkra Simon Cowell véleménye, aki azt mondta, hogy szerinte így kell majd kinéznie a jövő szórakoztató műsorának. Az itteni média is leginkább ezt a gondolatot kapta fel. Szerencsére nagyon sok pozitív cikk született rólunk” – mondta Papp Timi.

A Freelusion vezetője elárulta, hogy a csapat külföldiként több könnyítést is kapott a szerkesztőktől. „Ki kellett töltenünk egy űrlapot, és el kellett nekik küldenünk a mostani produkciónkról készült videofelvételt. A film miatt mentességet kaptunk az előválogatókon való részvételtől, így már elsőként a zsűri előtt mutathattuk meg magunkat” – árulta el Timi.

A csapat vezetője a magyar Csillag születikben koreográfusként dolgozott, így szakmai szempontból is tudta értékelni a háttérmunkálatokat. „Nagyjából ott is minden ugyanúgy zajlik, mint itthon, csak ott tízszer annyi ember dolgozik a produkciókon. Látszólag káosz van a színfalak mögött, de valójában mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, és nagyon pontosan végzi a munkáját. Amit külön kiemelnék, az az extra figyelem, amelyet a versenyzőkre fordítanak. Mindenki nagyon kedves, és ez pozitív energiákkal tölti fel az embert” – mesélte a Hír24-nek Papp Timi, aki csak kint tudta meg, hogy egy másik magyar csapat is indult a legnagyobb brit tehetségkutató idei szériájában.

Fotó: videomapping.hu

A Britain’s Got Talent szereplőit egy hotelban szállásolták el, és az első napon teljesen véletlenül, a liftben találkozott össze a Freelusion és az Attraction vezetője. „Szűcs Zolival szakmabeliként jól ismerjük egymást, és nagyon megörültem, amikor megláttam őket a szállodában. Nagyon drukkolunk nekik” – tette hozzá Timi.

A Freelusionért legközelebb csütörtökön drukkolhatunk. Akkor dől el, hogy továbbjutnak-e a döntőbe.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik