Szórakozás

Szelet, esőt és hideget hoz a front

Hétfőtől szárazabb, melegebb idő jöhet.

Csütörtökön az eleinte kevésbé felhős területeken is megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, túlnyomóan borult lesz az ég. Az északnyugati megyék kivételével, dél, délkelet felől egyre többfelé valószínű eső, zápor, a Tiszántúlon egy-egy zivatar is kialakulhat. Az északi, északkeleti szelet többfelé erős, helyenként viharos lökések kísérik. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 13, 18 fok között alakul. Késő estére 9 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken keleten is csökken a felhőzet, a változóan felhős ég mellett több-kevesebb napsütés is várható, elszórtan valószínű záporeső. A Dunántúlon az északnyugati, másutt a délnyugati szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 4, 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 21 fok között alakul.

Szombaton napos és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, több helyen valószínű eső, zápor, néhol zivatar. Változó irányú, többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3, 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 21 fok között alakul.

Vasárnap gyakran lesz erősen felhős az ég, csak rövid időre süthet ki a nap. Többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. A délnyugati szél helyenként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 6, 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16,21 fok között alakul-olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik