Szórakozás

Lehet menni a lopott biciklikért

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 05. 23. 12:43

Több kerékpártolvajt fogott el a Szegedi Rendőrkapitányság a közelmúltban. Az egyik gyanúsítottnál tartott házkutatás során 26 olyan biciklit foglaltak le a nyomozók, amelyek eredete nem tisztázott.

Vélhetően bűncselekményből származnak a képeken látható kerékpárok. Aki felismeri a sajátját, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsén (Szeged, Olajbányász tér 1.)
Azok jelentkezését is várja a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya (Szeged, Párizsi körút 16-22.), akiknek a biciklijét az alábbi időpontokban és helyekről lopták el:

2012. augusztus vége Szeged, Szilléri sor 5., Űrhajós utca 3., Budapesti körút 6.

2012. szeptember Szeged, Szilléri sgt. 45/A., Pentelei sor 1., Budapesti krt. 32/A., Retek u. 7/A., Gáspár Z. u. 3/A., Csongrádi sgt. 83., Csongrádi sgt. 91., Kukovetz N. u. 11., Sás utcai trafóház

2012. október Szilléri sgt. 41/B., Csongrádi sgt. 63., Kereszttöltés u. 19/A., Budapesti krt. 32/B., Zöldfa u. 12.

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.