Szórakozás

Féltékenységből egy pisztollyal hazáig kergette riválisát

pisztoly (pisztoly, )
pisztoly (pisztoly, )

Egy foktői férfi gázpisztolyával hazáig kergette féltékenységből riválistát, majd élettása fejéhez nyomta a fegyvert és elvette mobiltelefonját, biciklijét.

A Kalocsai Rendőrkapitányság fegyveres garázdaság, és önbíráskodás miatt őrizetbe vette Cs. Zoltán 39 éves foktői lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy május 22-én reggel, Foktőn találkozott az élettársával és egy társaságában lévő férfival.

Cs. Zoltán féltékenység miatt kérdőre vonta a férfit, majd őt a kezében lévő – engedéllyel magánál tartott – gáz-riasztó pisztollyal otthonáig üldözte. Ez után visszament élettársához, aki ekkor már a foktői Fok parton munkatársaival együtt dolgozott. Cs. Zoltán a gáz-riasztó pisztolyt csőre töltötte, majd megfenyegette élettársát, hogy lelövi, megöli őt is és a korábban elüldözött férfit is, majd a pisztolyt a nő fejére célozva arra kényszerítette, hogy a korábban ajándékba adott mobiltelefonját adja át  neki. Ezt követően megfogta az élettársa által használt kerékpárt – mondván, hogy az is a saját tulajdona – és távozott a helyszínről.

A rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik