Szórakozás

Egy bajai lakásból irányítanak majd 90 nemzeti dohányboltot

Trafik, dohánybolt (trafik, dohánybolt)
Trafik, dohánybolt (trafik, dohánybolt)

A napokban jegyeznek be egy bajai lakásba25 olyan céget, amelyek több mint 90 leendő trafikot irányítanak majd.

Egy 81 négyzetméteres bajai lakásba összesen 25 céget jegyeznek be a napokban, amelyek több mint 90 leendő dohányboltot koordinálnak majd szerte az országban – írja a Hvg.hu.

A bejegyzés alatt álló vállalkozások bel- és kültagjai hozzávetőleg ennyi trafiküzemeltetési engedélyt nyertek. A lakás tulajdonosa, valamint a cégekben feltűnő személyek több szálon szorosan kapcsolódnak a hódmezővásárhelyi Tabán Trafik Zrt.-hez, a Continental dohánygyár terjesztő és forgalmazó cégéhez.

Az már nem sokkal a trafiknyertesek listájának közzététele után kiderült, hogy a Continental-csoporttal kapcsolatba hozható személyek több mint 80 trafikengedélyt nyertek. Azonban ifjabb Sánta János, a Continental vezetője május elején tagadta, hogy központilag szervezték volna alkalmazottaik pályázatait. A bajai céghalmaz viszont azt mutatja, hogy több mint 90 trafikengedélyt most úgy csomagolnak betéti társaságokba, hogy lehetővé válik a leendő dohányboltok központi irányítása a dohánygyárhoz, valamint a terjesztő céghez kötődő nyerteseken, és a bejegyzés alatt álló vállalkozásokat koordináló ernyőcégen keresztül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik