Szórakozás

Szégyen és eufória – sztárok ByeAlex szerepléséről

ByeAlex(1)(1)(960x640).jpg (ByeAlex)
ByeAlex(1)(1)(960x640).jpg (ByeAlex)

Volt, aki szégyenkezett a magyar versenyző miatt, de a legtöbben gratuláltak a Kedvesem szerzőjének. Facebook-posztokból szemezgettünk.

Amikor ByeAlex megnyerte A Dalt, hazai hírességeink közül többen is Facebook-oldalukon háborogtak. Hajdú Péter hosszú posztban fejezte ki elégedetlenségét, Szabó Zsófi pedig a bejegyzése szerint sírva ment aludni.

Bár a Kedvesem a közvéleményt továbbra is megosztotta, ahogy közeledett a malmői verseny napja, hírességeink zöme biztató posztokat tett ki a legnagyobb közösségi portálra, szombat este pedig sokan gratuláltak az előkelő tizedik helyhez, amelyet maga ByeAlex is büszkén kommentált:

“Na mit szóltok TOP 10!? Németországtól 12 pont? Én a dánoknak drukkoltam. Köszönöm mindenkinek. Hamarosan összefoglalom az elmúlt pár hónap élményeit. Hajrà magyarok! Megmondtam: MAGYARUL énekelek!”


Fotó: MTI

Az alábbi bejegyzéseket a Facebookon találtuk:

Vujity Tvrtko:
“Naaaaaa, mit mit írtam jó sok órája? Hogy szerintem ByeAlex benne lesz ez első tízben az Eurovíziós Dalfesztiválon! A magyar srác pont tizedik lett! Szívből gratulálok ByeAlexnek! Amit tudott, kiadta magából! Tisztességgel helytállt!!! Köszönet jár Neki! Szerintem…”

Pál Dénes:
“Alex gratulálok ez nagyon szép teljesítmény! Megmutattad, hogy az egyszerűséggel is lehet sikereket elérni, nem is akármilyeneket!”

Boros Lajos:
“Érdekes látni, hogy kik szeretnek minket…szinte függetlenül a daltól”

Wolf Kati:
“Aztamindenitneki!!! Alex a 10.!! Gratulaaa. Akinek eddig nem tetszett, hallgassa meg kicsit büszkébb füllel.”

Janicsák Veca:
“Nagy gratula Alexnek a 10. helyhez!”

Bálint Antónia:
“Nekem bejött Bye Alex! Kèt dolog miatt is. A dal nagyon jó, a màsik, h magyarul énekelt. És cuki volt (…) Hurráááá! És ott vagyunk a döntőben! És Georgia is!! :))) Hajrá Alex!! Mutasd meg a sok irigynek!!”

Puskás Peti:
“Alexnek, Amiizmusnak nagy gratula a tökmindegy hanyadik helyért, inkább azért mert klassz volt tegnap is, azelőtt is! Jók voltatok!:)”

Völgyi Zsuzsi:
“Micsoda showelemek vannak az Eurovízión…hát ájulok!! By Bébi kiáll a kis dobgitárjával, meg a csövi sapkájával,és elsüllyedek a szégyentől!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik