Szórakozás

Ezért nem akart gyereket Básti Juli

básti juli (básti juli)
básti juli (básti juli)

A színésznő azt állítja, hatalmas benne a megfelelési kényszer. "Legbelül örökre gyerek maradok, kétségbeesett, szorongó kisgyerek, aki csak szeretetre vágyik, és mindent megtenne azért, hogy megsimogassák" - mesélte a Bestnek.

Básti Julit a színpad és a családja élteti. Estéről estére kifacsarja magát a nézők előtt, hogy aztán újraépüljön a sok szeretetből és elismerésből, amit kap. Ahogy mondja, sok minden kiüti, naponta újra kell kezdenie.

“Meg kellene tanulnom kicsit lazítani. Folyton igyekszem, aggódom, szinte megfeszülök a nagy akarástól. Borzasztó nagy bennem a megfelelési kényszer” – vallotta a Bestnek.

A színésznő rajongásig szereti a gyerekeit, pedig volt idő, amikor Básti Juli azt gondolta, nem fog szülni. Fiatalkorában hatalmas teher volt számára, hogy két színészlegenda, Zolnay Zsuzsa és Básti Lajos lánya. Ilyen megpróbáltatásnak nem akarta volna kitenni a gyerekeit. „Elhatároztam, hogy nekem nem lesz családom, nem fogok szülni. Aztán persze szerencsére másként hozta az élet, később meg sem fordult a fejemben, hogy ellenálljak a vágynak, anya legyek. És milyen jó, hogy így alakult! Sokkal silányabb lenne az életem, kevesebbet érne, ha nem volnának a fiaim”- mesélte a Best magazinnak a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik