Szórakozás

Pofozkodó rablókat keresnek

Két, eddig ismeretlen fiatal férfi elrabolta egy 17 éves lány pénztárcáját, majd menekülés előtt bántalmazták, megpofozták. A rendőrség személyleírás alapján keresi a tetteseket.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás miatt egy 17 éves ballószögi nő bejelentése alapján ismeretlen tettesek ellen. Május 16-án 14.20 óra és 14.25 óra közötti időben Kecskeméten, a Vágó utcán két ismeretlen férfi a falnak szorította a nőt, és felszólították, hogy adja át a tárcáját, melynek eleget tett. Elvették ezer forintját, majd távozás előtt egy alkalommal pofon ütötték, amitől elesett, majd bántalmazták, de ennek ellenére a nőnek sérülése nem keletkezett – tudta meg a Szeged24 Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Az áldozat elmondása szerint az egyik férfi 18-25 év közötti, kb. 170-180 cm magas, vékony, inkább sportos testalkatú, arccsontja erős, arca széles. Minta nélküli fekete kendő volt a fejére kötve és egy régi, keskeny napszemüveget viselt. A felsőruházata ujjatlan póló, ami világosabb tónusú, valamint sötétebb, bőszárú farmert viselt. A férfi bal felső, 1-es foga bal oldalt, félkörívben egy kicsit le volt törve. A férfinak egy fekete színű, göndör, loknis tincs kilógott a fejkendője alól, ami az arccsontjáig ért. A férfinak arcszőrzete nincs. A sértett elmondása szerint a férfi hangja mély, de az nem tűnt természetesnek, vélhetően elváltoztatta.

A másik férfi sportosabb testalkatú, arccsontja erős, arca széles. Hasonló korú, mint a másik férfi, neki is vékony, keskeny lencséjű, régi módi napszemüvege volt, aminek a szára élénksárga. A férfi fején piros színű kendő volt, ugyanúgy felkötve, mint a másik férfinak. A férfi is világosabb tónusú, ujjatlan pólót, és világosabb, kék színű, bőszárú farmert viselt. A férfinak vékony, fekete színű, kezdetleges, pelyhes bajsza volt. 

Aki a személyleírás alapján a két személyt felismeri, róluk információval tud szolgálni, kérik, hívja telefonon a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát, munkaidőben a  76/484-684 / 3501 mellékén, vagy a 107 ingyenesen hívható telefonszámon. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik