Szórakozás

Fagyit kapott Mészáros János Elek

meszaros-janos-elek(210x140)(1).jpg (mészáros jános elek)
meszaros-janos-elek(210x140)(1).jpg (mészáros jános elek)

Taroltak az X-Faktor és a Csillag születik felfedezettjei Erdélyben, a Transilvanian Music Awardson. Tóth Gabi óriási elismerésben részesült, a nagyhangú Mészáros János Elek pedig fagyit kapott egy rajongójától.

Az X-Faktor és a Csillag születik szereplői kapták a legtöbb díjat a Transilvanian Music Awards zenei díjátadón. Antal Timi két díjat zsebelt be, ő lett az év női hangja és az év női felfedezettje is. Az év férfi felfedezettje Mészáros János Elek lett, akit sikerült igazán zavarba hozni, mert egy hölgyrajongó nemcsak virágot küldött neki a színpadra, hanem egy fagyival is meglepte.



Az év pop-dance slágerének Kocsis Tibor örülhetett. „Győzni mindig jó dolog, ezt az X-Faktor kapcsán is tapasztaltam. És az, hogy most átvehettem ezt a díjat, csak ezeket a dolgokat erősíti” – mondta a Fókusz riporterének az énekes.

Második alkalommal kapott különdíjat Szabó Ádám harmonikás, míg Baricz Gergő az utazás előtt egy héttel tudta meg, hogy egyáltalán nyert. A legfurcsább díjat a táncoslábú Lil C vehette át, ő ugyanis az év színpadi show-manje lett. „Egy show-mannek jó műsort, erőt és energiát kell adnia a közönségnek” – fogalmazott egyszerűen. László Attila az év férfi hangja lett, de az X-faktor új mentora, Tóth Gabi is megkapta a csillag alakú elismerést, övé lett az év videoklipje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik