Szórakozás

Krimi Vértesacsán: pisztollyal üldözte a fiatalokat

pisztoly (pisztoly, )
pisztoly (pisztoly, )

A vértesacsai körzeti megbízott fogta el azt a 34 éves férfit, aki pisztollyal üldözött egy csapat fiatalt szombaton hajnalban. A házkutatás során kiderült, hogy a férfi valóságos fegyverarzenállal rendelkezett.

Vértesacsán szombatra virradóan egy kisebb baráti társasághoz ment oda egy férfi kötekedni. A fiatalok megkérték, hogy ne háborgassa őket, és távozzon, aminek ő eleget tett, és néhány méterre tőlük leült egy padra.

A fiatalok folytatták a beszélgetést, majd csattanásra lettek figyelmesek, és meglátták, hogy a padon ülő férfi kezében pisztoly van. Ekkor futásnak eredtek, a férfi követte őket. A településen járőröző körzeti megbízott – látva a menekülő gyerekeket – a segítségükre sietett, és elfogta a fegyveres férfit – mondta a Fehérvár24-nek Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Fehérvár24 információi szerint Sz. Albert,  34 éves bicskei férfi ellen lőfegyverrel, lőszerrel és haditechnikai termékkel való visszaélés miatt folyik büntetőeljárás, ugyanis a házkutatás során rengeteg haditechnikai eszközt, lőfegyvert és lőszert találtak nála a rendőrök.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik