Szórakozás

Újra bíróság elé állítják Keleti Györgyit

Keleti Györgyi (Keleti Györgyi)
Keleti Györgyi (Keleti Györgyi)

Ítéletet hozhat a jövő hónapban az olasz bíróság Keleti Györgyi prostiügyében. A volt honvédelmi miniszter, Keleti György  lányát prostitúció alkalmi elősegítésével vádolják.

Keleti ellen itthon korábban tízrendbeli üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt indult eljárás. Ugyanezen vádak miatt bocsátott ki ellene Olaszország is nemzetközi elfogatóparancsot, és kérte a kiadatását. A magyar hatóságok azonban ezt megtagadták, mondván, olyan ügyről van szó, amelyet itthon is elbírálhatnak. Ezt is tették; Keleti Györgyit kitartottság miatt végül 500 ezer forintos bírsággal és három év felfüggesztett börtönnel sújtotta a bíró.

Az olaszok azonban – a Blikk információi szerint – arra hivatkoznak, hogy a modell náluk más lányoknak nyújtott segítséget a prostitúcióhoz, mint itthon. Így ott is büntethető.

„Általában pénzbírság kifizetésére ítélik a vádlottat – mondta el a napilapnak Massimiliano Scaringella, Györgyi olasz ügyvédje. – Ennek összege 5-6000 euró (1,5-1,75 millió forint) is lehet, de előfordulhat az is, hogy felfüggesztett börtönbüntetést kap.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik