Szórakozás

Kondákor Zsófi utoljára Jóban Rosszban

24.hu
24.hu

2013. 05. 09. 09:33

Nem nagyon kímélték a második gyermekét váró Kondákor Zsófit a Jóban Rosszban alkotói. A ma esti epizódban drámai szituációban búcsúzik a Csillagvirág klinika Vera doktornője. Az őt alakító színésznő ugyanis nem tudta volna tovább rejtegetni a kamera előtt gömbölyödő pocakját.

Nem először szól bele az élet a Jóban Rosszban forgatókönyvének alakulásába. Ezúttal Kondákor Zsófi és Kembe Sorel gyermekének születése írta át Csillagkút történetét. A pici érkezése miatt ugyanis az alkotóknak Veronka karakterét el kellett tüntetni, ehhez pedig nem épp humánus megoldást választottak.

„A szektás eseményszál, valamint a Veronka – Endre közötti konfliktus elővetítette már, hogy nem valami kíméletes megoldással búcsúzik a karakterem a képernyőtől.” – árulta el Kondákor Zsófi, akit a közönség ma este láthat utoljára.

kondákor zsófia (kondákor zsófia)

„Már több mint két hónapja nem forgatok a Jóban Rosszban stábjával, de olyan gyorsan telnek a napok, mintha csak előző héten búcsúztam volna a sorozattól. A babavárással kapcsolatos teendők teljesen lefoglalnak. A többiekkel pedig szerencsére ugyanúgy találkozom, legalább kéthetente kimegyek a stúdióba, a lányokkal pedig egy készülő közös darab kapcsán is sokszor összefutunk. Így nem annyira volt fájó az elszakadás.” – vallotta be a Jóban Rosszban Veronkája.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.