Szórakozás

Kondákor Zsófi utoljára Jóban Rosszban

Nem nagyon kímélték a második gyermekét váró Kondákor Zsófit a Jóban Rosszban alkotói. A ma esti epizódban drámai szituációban búcsúzik a Csillagvirág klinika Vera doktornője. Az őt alakító színésznő ugyanis nem tudta volna tovább rejtegetni a kamera előtt gömbölyödő pocakját.

Nem először szól bele az élet a Jóban Rosszban forgatókönyvének alakulásába. Ezúttal Kondákor Zsófi és Kembe Sorel gyermekének születése írta át Csillagkút történetét. A pici érkezése miatt ugyanis az alkotóknak Veronka karakterét el kellett tüntetni, ehhez pedig nem épp humánus megoldást választottak.

„A szektás eseményszál, valamint a Veronka – Endre közötti konfliktus elővetítette már, hogy nem valami kíméletes megoldással búcsúzik a karakterem a képernyőtől.” – árulta el Kondákor Zsófi, akit a közönség ma este láthat utoljára.

„Már több mint két hónapja nem forgatok a Jóban Rosszban stábjával, de olyan gyorsan telnek a napok, mintha csak előző héten búcsúztam volna a sorozattól. A babavárással kapcsolatos teendők teljesen lefoglalnak. A többiekkel pedig szerencsére ugyanúgy találkozom, legalább kéthetente kimegyek a stúdióba, a lányokkal pedig egy készülő közös darab kapcsán is sokszor összefutunk. Így nem annyira volt fájó az elszakadás.” – vallotta be a Jóban Rosszban Veronkája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik