Szórakozás

Viszi a bank Ganxstáék lakását

Zana József (Zana József)
Zana József (Zana József)

Egy bedőlt devizahitel miatt utcára kerülnek mindannyian, ha nem kapnak mentőövet.

A Blikk olvasó-riportere Ganxsta Zolee-ra és édesapjára lett figyelmes a minap egy angyalföldi bankfiók előtt. Az elcsípett mondatokból rájött, hogy a zenészt és színész édesapját egy ügyvédnő is elkísérte a bankba, ahová Ganxsta bedőlt hitele miatt rendelték be őket.

„A zenész az ügyvédnővel jött, idegesen telefonálgatott, majd megérkezett Zana József is. Amíg várakoztam, hallottam, hogy az ingatlanok elvesztéséről beszélnek. Az elkapott szavakból azt vettem ki, hogy Ganxstának felmondta a bank a hitelszerződését, mert nem tudta fizetni a közel 300 ezer forintos havi törlesztőrészletét” – mondta a Blikknek a szemtanú.

Fotó: TV2

Ráadásul nem csak Zolee-ék, de édesapja, Zana József lakása is veszélybe került, ugyanis évekkel ezelőtt jelzálog került rá.

„Annak idején szívesen vállaltam, hogy segítek a fiamon azzal, hogy a lakásomra jelzálogot tesznek, hiszen az ügyvéd is megnyugtatott: ez csak formaság. Mert ha a fiam nem tudná fizetni a törlesztőrészletet, a házának értéke fedezi a felvett hitelt. Hát kiderült, ez nem így van. Már csak a jó isten, a csoda vagy egy gazdag barát segíthet, különben utcára kerülünk. Idén leszek 75 éves, és a hajléktalanság vár rám” – nyilatkozta a színész a napilapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik