Szórakozás

Felderítették a több éve elkövetett bűncselekményeket

bilincs(210x140)(1).jpg (bilincs)
bilincs(210x140)(1).jpg (bilincs)

A csongrádi rendőrök nem adták fel és az évekkel ezelőtt történt bűncselekmények végére május 2-án pontot tettek.

2010 decemberében tett feljelentést egy csongrádi tanya tulajdonosa ismeretlen tettes ellen, ugyanis ingatlanjáról számos értéktárgy tűnt el – tájékoztatta a Szeged24-et Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrök széles körű adatgyűjtésbe kezdtek és a kitartó nyomozásnak meglett az eredménye: egy csongrádi lakos került az egyenruhások látókörébe. A megalapozott gyanú szerint B. László több, mint 100 ezer forint értékben lopott el kábelt, ablakkeretet, betonkeverőt, és egy talicskát is. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, sőt az eltulajdonított áru egy része is előkerült. A Csongrádi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen.

F. János sem úszta meg büntetlenül két éve elkövetett tettét. Ismeretlen személy ellen indult büntetőeljárás 2012 októberében. A sértett feljelentése szerint a csongrádi Öregszőlők területén lévő tanyájából szerszámokat, valamint a kerti wc vasajtaját emelték el, mintegy 30 ezer forint értékben. A rendőrök eredményes munkájának köszönhetően a napokban fény derült az elkövető kilétére. F. János a terhére rótt bűncselekményt elismerte, valamint két további betöréses lopás is a „számlájára írható”, amelyben nagy mennyiségű téglát és nyílászárót tulajdonított el. Ezeket az egyenruhások lefoglalták, a férfit pedig lopás megalapozott gyanúja miatt vonták felelősségre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik