Szórakozás

Norbival viccelődött Orbán

orbán norbi boltjában (orbán, tarlós, norbi update, )
orbán norbi boltjában (orbán, tarlós, norbi update, )

Schobert Norbi újra büszke. A fitneszguru elalélt: ugyanis a minap Orbán Viktor és Tarlós István tért be az egyik üzletébe és vicceskedett az update-termékeken.

Schobert Norbi Facebook-oldalán tette közzé a – számára – szenzációs eseményt.

“Óriási megtiszteltetés érte egyik régi, megújulás előtt álló, belvárosi boltunkat. Városnéző sétája során Orbán Viktor Miniszterelnök és Tarlós István Főpolgármester betért hozzánk. A videót Ti küldtétek el nekem!” – írja, majd ezzel a lendülettel Orbánnak is címzett néhány sort.

“Tisztelt Miniszterelnök Úr! Én értettem a viccet, amit mondott, de a többiek miatt egy pár szót szólnék. Ezúton szeretném eloszlatni az aggodalmat, ha lefogyunk, akkor leszünk egészségesek, mivel az elhalálozás 80 százalékáért a túlsúly és az életmódbetegségek a felelősek. Termékeink minőségét és jótékony hatását komoly klinikai vizsgálatok is igazolják.
Nekem is erőt adtak az alapok (mozgás, étrend) egy súlyos kórházi baktériumból való teljes felépülésre. Nem szeretnék személyeskedni, de nagy tisztelőjeként nem szeretném, ha úgy nézne ki, mint a feleségem, mert az esetleges túlzott szálkás test miatt igen erős konkurenciát jelentene nekünk és a focipályán minden ellenfélre! További jó egészséget és nagyon sok sikert kívánunk, mint a Családom, mint az összes dolgozónk nevében” – olvasható.

A posztot nem kevesen kommentelték, például imígyen:

“Gratulálok Norbi! Ez biztos fantasztikus Élmény! Mi nagyon büszkék vagyunk rátok…”

“Norbi szerintem nem kéne ennyire imádni egy olyan embert aki tesz az országra, csak hogy neki jobb legyen”

“Vitya nálad.volt?! Trafikot mikor kapsz?”

“Hát én nem tudnám tisztelni ne is haragudj meg Norbikám. Aki 100 ezrek életét teszi tönkre azt nem lehet sem tisztelni sem becsülni!”

Megkérek mindenkit, hogy mellőzze a politikai beszólásokat, mert ez az oldal mentes e kategóriától! Ha veled, vagy nálad történik – ne légy álszent – megtiszteltetés!” – nyilatkoztatta ki a bejegyzések láttán az update atyja.

Még több komment a témában ITT. Szólj hozzá te is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik