Szórakozás

Borba fojtotta bánatát Rippel Feri

Rippel-Ferenc-es-gyermeke-az-RTL-Klubban(210x140)(2).jpg (rippel ferenc, rtlklub, )
Rippel-Ferenc-es-gyermeke-az-RTL-Klubban(210x140)(2).jpg (rippel ferenc, rtlklub, )

Vivien úgy véli, férje a lehető legrosszabbul kezelte, hogy kapcsolatuk megingott. Szerinte Ferinek harcolnia kellett volna a családért, ám ura inkább poharazgatott.

Rippel Ferenc és Vivien külön érkezett a TV2 Frizbijének felvételére. Elmondták, szakításuk óta már randizgattak mással, de “semmi komoly”.

Az artista a minap a Facebookon közzé tett nyílt levelében baráti elválásról ír, de Vivien mondandójából kiderült, hogy benne azért maradt tüske bőven, és nem is volt olyan szép az a búcsú, sőt…

“Az elmúlt másfél évben úgy éreztem, senki vagyok a férjem mellett. Nagyon boldogtalan voltam. Nem tudtam már tolerálni azt, hogy egy hónapig nem láthatom, mert külföldön van. Amikor este hazajött, sokszor már aludtunk a kisfiammal, Herkulessel . De előfordult, hogy nem is foglalkozott velünk, leült a számítógép elé vagy kiment a műhelybe barkácsolni” – jegyzete le a Blikk a felvételen elhangzottakat.

Vivien arról is beszélt, csalódott: azt hitte, amikor elköltözött othonról, Feri foggal-körömmel harcol érte, de nem így lett.

A Bors arról számol be, hogy életük utolsó közös fejezetét Rippel Feri leginkább végigitta. Az artista nem emlékszik, hogy hány hónapon keresztül emelgette a poharat.

“Elkezdtem inni. Két-három, vagy hat hónapig…  Vivi próbált jó útra téríteni, hiába. Elaltattam a gyermekemet, elővettem a boromat, beültem a számítógép elé és ittam”  – mondta. “Hajnali három-négy körül feküdt le, addig ivott” – tette hozzá Vivien.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik