Szórakozás

Gregor Bernadettet megtámadták

A színésznő az egyre gyakoribb szexuális bűncselekmények apropóján idézte fel, hogy egy főiskoláskori rossz élménye miatt még ma is szorong a sötét utcákon.

“Utolsó éves voltam a színművészetin és a Vígszínházban voltam gyakorlaton. Elhúzódott az esti próba, ráadásul szakadt az eső, ezért hívtam egy taxit, és úgy mentem haza. Láttam, hogy a ház előtt álldogál egy kapucnis férfi, de nem volt semmiféle veszélyérzetem, gyanútlanul bementem a lépcsőházba. A férfi utánam jött és elkapott, meg akart erőszakolni. Dulakodni kezdtünk, én sikoltoztam a félelemtől, ő meg csak azt sziszegte: ‘Ha nem hagyod magad, megszúrlak!’ Lepergett előttem az életem…” – írja a StoryOnline-on vezetett blogjában Bernadett, akinek sikerült elmenekülni támadója elől.

“Az eset után évekig nem mertem este egyedül az utcára menni. Előadás után mindig valamelyik kollégám kísért el az autóig, ha pedig otthon a ház előtt leparkoltam, egy-egy családtagot kértem meg, jöjjön elém” – mesélte a színésznő, aki a mai napig fél a sötét utcákon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik