Szórakozás

Így köszöntik édesanyjukat a Jóban Rosszban sztárjai

24.hu
24.hu

2013. 05. 03. 11:58

A virág minden évben elmaradhatatlan része az Anyák napjának, de például Szaksz Gabi és Madár Vera is verssel készül, míg Végh Jucinak idén új értelemet nyer e jeles ünnep. Sallai Nóri édesapját is köszönti, Bozsó Peti mindig szívesen kedveskedik a család hölgy tagjainak.

Az óvodai ünnepségek bár csak halvány emlékként élnek bennük, természetesen felnőtt fejjel sem feledkeznek meg imádott édesanyjukról a TV2 sikersorozatának sztárjai.

„Minden évben írok egy verset édesanyámnak, mellé pedig egy orchideával lepem meg, mivel az a kedvence. Gyakran énekelek is neki valamit, vagy éppen elviszem egy jó koncertre, vagy egy színházi előadásra.” – mesélte Szaksz Gabi, aki hozzátette, édesanyja már egész orchidea gyűjteménnyel büszkélkedhet.

madár vera (madár vera)

Madár Vera is a vers – virág kombinációra esküszik.

„Van egy vers, ami nálunk már hagyománynak számít, és mindig elszavalom ezen a napon édesanyámnak. E mellett pedig a kedvenc virágainak egyikével is meglepem. Gyerekként rengeteget hímeztem neki, mindig kitaláltam valami kreatív ajándékot, amit legtöbbször egy kis show műsorral ötvözve adtam át.” – súgta meg Madár Vera.

Sallai Nóri a többiekkel ellentétben nem csak édesanyját köszönti.

„Nálam az Anyák napja egyenlő az Apák napjával is, mindkettejüket meglepem ezen a napon, hiszen ugyanúgy nagyon fontosak számomra.” – árulta el a sorozat Mónika nővére.

„Két fiútestvérem van, így édesanyámat egyedüli nőként mindig is nagy becsben tartottuk, e mellett olyan neveltetést is kaptam, hogy számomra a nők tisztelete fontos helyen szerepel. Iskolásként is már nagy versmondó voltam, anya mindig nagyon büszke volt rám, a virág pedig mai napig elmaradhatatlan része az ünneplésnek. Bár én a hétköznapokban is elég virágvivő alkat vagyok.” – mondta a Jóban Rosszban Szlávik nyomozója, aki nagymamáit is felköszönti vasárnap. Végh Jucinak ez a távolság miatt kicsit nehezebb, de az idei évtől ez az ünnep számára bizonyára új értelmet nyer.

„Virággal mindig meglepem édesanyámat, és a nagyikat is, bár a távolság miatt ezt már kicsit nehezebb megoldani. Idén remélem, már Bence is készül nekem valamivel.” – mondta izgatottan a Jóban Rosszban Steiner doktornője.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Hooded computer hacker working on desktop PC computer. P2P and piracy, computer virus and trojans, phishing, malware and ransomware concept with glitch effect.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.