Szórakozás

Családot alapítana az Irigy Hónaljmirigy énekese

Nagyon összetartó a Sipos család. Peti és Tomi, az Irigy Hónaljmirigy tagjai közel állnak egymáshoz, szó szerint is, hiszen a testvérek mindössze egy utcára laknak egymástól. A fiúk párjai is nagyon jól kijönnek és rengeteg időt töltenek együtt. Peti azt is elárulta, bízik abban, hogy fiai is olyan jó testvérek lesznek, mint ő és öccse, sőt Tomiéknál talán nemsokára új taggal bővül majd a család!

Sipos Tomi és kedvese Linda öt éve alkotnak egy párt. A fiatalok között a szerelem ugyanúgy dúl, mint az első percben, sőt most már idejét érzik a családalapításnak is.

„Minél hamarabb szeretnénk saját családod alapítani Lindával, nagyon vágyunk rá mindketten. A kapcsolatunk napról napra erősebb, mindennap szeretem éreztetni a párommal, hogy milyen fontos nekem. Gyakran készítek neki meglepetéseket a konyhában, ő pedig egyszer csinált nekem egy montázst, az összes kedvenc zenészem képével, amit fél éven keresztül titokban készített” – mesélte Tomi.

Peti is szívesen okoz meglepetéseket a konyhában kedvesének, de kicsit máshogyan mint az öccse.

„Szeretem meglepni Krisztit a konyhában, főleg azzal, hogy távol tartom magam onnan, mert ha belépek, annak általában baleset a vége. De a viccet félretéve Tomival nemrég kitaláltuk, hogy mivel a párjaink imádják a csinos kiegészítőket, meglepjük őket egy-egy trendi napszemüveggel a Luxoptik.hu oldalról. Egy közös családi pikniken adtuk nekik oda az ajándékokat, aminek nagyon örültek, de ez minimum, amit adhatunk nekik!” – magyarázta Peti, aki sokat tudna mesélni arról, mi a hosszú és jó házasság titka.

„Már 25 éve együtt vagyunk Krisztivel, hihetetlen, hogy milyen jól bírja mellettem. Mondjuk az első négy évben ő még Harkányban élt és folyamatosan ingáztunk, most pedig rengeteget járunk fellépni, szóval valószínűleg a távolság miatt visel ilyen jól, nem tudjuk megunni egymást. Persze az is benne van, hogy kedves vagyok és vicces” – nevetett Sipos Peti.

„Nagyon fontos számomra a család. Tomival szoros a kapcsolatunk, amit nagy részben a zenekarnak is köszönhetünk. Volt egy időszak fiatalabb korunkban, amikor nem álltunk ilyen közel egymáshoz. Tomi inkább sportolt, én pedig zenéltem. Amikor ő is csatlakozott az Irigy Hónaljmirigyhez, szinte elválaszthatatlanok lettünk. A fiaim között is nagyjából akkora a korkülönbség, mint köztünk volt, biztosan náluk is lesz időszak, amikor a kicsi majd inkább idegesíti a nagyot, de aztán remélem ők is összecsiszolódnak.

Törekszünk arra, hogy ők is jó tesók legyenek. Persze nálunk az is nagy szerencse, hogy a párjaink jól kijönnek egymással, mindent megbeszélnek, sok időt töltenek együtt. Gyakran megesik, hogy ha például Tomi fellépni megy, Linda átjön hozzánk, hogy ne legyen egyedül” – árulta el az idősebbik Sipos fivér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik