Szórakozás

Migránsok az orvosi rendelő mögött is

Összesen 144 migránst fogtak az elmúlt 24 órában a csongrád megyei rendőrök és határrendészek.

76 határsértő próbálkozott illegálisan bejutni országunkba a munka ünnepén, de a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a Készenléti Rendőrség munkatársaival együttműködve Mórahalom és Röszke térségében elfogták és előállították a mali, ghánai, algériai, pakisztáni, marokkói, koszovói, szíriai, iráni, makedón, nigériai és sierra leonei állampolgárokat -tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A 16 csoportban érkező határsértők nem tudták igazolni személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásukat, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

További 66 fővel nőtt az elfogott migránsok száma május 02-ára virradóra. A hathatós lakossági bejelentéseknek és a stabil hőkamera jelzésének köszönhetően a rendőrök rövid időn belül elkapták a fás, bokros területen rejtőzködő határsértőket.

A Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai is éberek voltak, ugyanis május 1-jén két szerbiai állampolgárt állítottak elő, akik egy orvosi rendelő mögött bújtak meg.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik