Szórakozás

A gyors kórházba szállítás sem segített volna a kényszervallatott férfin

Belső hasűri vérzése miatt feltehetőleg a gyors kórházba szállítás ellenére sem lehetett volna megmenteni az izsáki rendőrőrsön április 8-án vallatás közben elhunyt negyvenhét éves Bara Józsefet – értesült a Népszabadság.

Belső hasűri vérzése miatt feltehetőleg a gyors kórházba szállítás ellenére sem lehetett volna megmenteni az izsáki rendőrőrsön április 8-án vallatás közben elhunyt negyvenhét éves Bara Józsefet – értesült a Népszabadság. A mentősök jegyzőkönyve szerint az egyik orvos rákérdezett az alvadt vértől teljesen elkékült testű halott sérüléseire, mire a rendőrök azt válaszolták: dulakodás közben ráestek és beletérdeltek a férfi hasába. A halál okát – a végső szakértői jelentés hiányában – még nem közölték a hatóságok.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr főkapitányság jelentése szerint április 8-án 20 óra körüli időben érkezett bejelentés a Kiskőrösi Rendőrkapitányság ügyeletére az izsáki rendőrőrsről, miszerint egy előállított férfi rosszul lett és meghalt. Az irat szerint az ügy előzménye: két helyi rendőrjárőr Orgoványon 17 óra 30 perckor lopás bűntettének gyanúja miatt eljárást kezdeményezett egy helyi lakos ellen, akinek a támadó jellegű magatartásának megtörése érdekében erőszakot alkalmaztak, majd „elszámoltató jellegű kihallgatásnak vetették alá, amely során vele szemben további tettlegességre került sor”. A kihallgatás során a férfi rosszul lett, a székről leesett – zárja a jelentés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik