Szórakozás

Lenyomták Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázs (Sebestyén Balázs)
Sebestyén Balázs (Sebestyén Balázs)

A Class FM stábja összemérte az erejét Jenson Button Forma-1-es világbajnokkal.

“Két 1500-as Zsigulival versenyeztünk ezzel a Button nevű emberrel a zsámbéki közlekedéstechnikai pályán. Már az elején, a rántópadnál kiderült, hogy az angol valami úrvezető lehet, mert úgy pörgött, mint a ringlispil. Mindenki tudja, hogy ilyen helyzetben ellenkormányozni kell, de hát neki erről nem szóltak. Kezdő még” – kezdte a beszámolót fülig érő mosollyal Rákóczi Feri, aki Vadon Janival együtt a partvonalról figyelte kollégája, Balázs versenyét.

Fotó: redlemon

A Class FM és a McLaren Mercedes sztárjának Ladái két számban vetélkedtek: elsőként egy ügyességi versenyen vettek részt, majd a szlalomozás következett. A külső szemlélő számára határozottan úgy tűnt, hogy a F1-es világbajnok volt a gyorsabb. Rákóczi Feri azonban arra figyelmeztet, nem szabad, hogy a szemünk megtévesszen bennünket.

„Egyrészt biztos vagyok benne, hogy Button Ladáját feltuningolták kissé, másként nyilván nem lehetett volna ilyen gyors. Az is valószínű, hogy még a rajtzászló lengetése előtt elindult. Jó, ennyi előny talán járt neki, mert velünk ellentétben ő soha nem nyúzott egy Ladát sem, mi pedig ezeken a kocsikon tanultunk meg vezetni” – mondta nevetve a Morning Show műsorvezetője.

Fotó: redlemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik