Szórakozás

Kiss Orsi: ByeAlex lekörözhetné Rihannát

Nagy a készülődés ByeAlex háza táján: májusban Malmöben Európa és a világ színe előtt méretteti meg magát Kedvesem című dalával a fiatal énekes.

Egyelőre próbálja feldolgozni a hirtelen jött ismertséget, de az utolsókig kitart az őszinteség mellett, és mindig a saját feje után megy. Kiss Orsinak őszintén mesélt a Class FM-ben arról is, hogyan dolgozza fel a negatív kritikákat.

Próbákkal telnek ByeAlex napjai, aki az Eurovíziós megmérettetésre készül. Fellépésekből azonban egyelőre nem volt sok, Alex szerint nem is lett volna szerencsés a dalfesztivál előtt betábláznia magát.

„Gyakorlás szempontjából persze jók a fellépések, de azért örülök neki, hogy nem volt olyan sok koncertem, hiszen így nem mondhatják rám, hogy most gyorsan meglovagolja azt, hogy megnyerte ezt a műsort és fellép mindenhol ezzel az egy dallal” – vallja az énekes, aki bár nem most kezdte a pályafutását, úgy véli, sokak szemében egydalos előadóként szerepel.

A hirtelen jött sikernek persze megvannak a maga előnyei és hátrányai Alex életében is. Ő viszont elsősorban a minőségre koncentrál, hiszen úgy gondolja, nem az alapján fogják jobban szeretni a zenéjét, hogy tudják, kivel jár vagy milyen botrányokba keveredik. A Class FM műsorvezetőjének arról is mesélt, hogy a negatív kritikákon igyekszik felülkerekedni, valamint arról, hogy a hirtelen jött népszerűséget egyelőre nehezen dolgozza fel.

„Igazából még azt is szokom, hogy én leszek a hét sztárja a Class FM-en. De ha ezt sikerült másfél hónap alatt elérnünk, akkor miért is ne körözhetnénk le Rihannát? Rihanna egyébként az egyik kedvencem popban, nagyon szeretem a hangját, nagyon jó témákat írnak neki, atomprofi, de ettől függetlenül nem sok értéket közvetít. A pop viszont egy ilyen műfaj. – fejtette ki véleményét az ambiciózus énekes, aki értékeli, ha egy előadó önmagát adja. „Mindig azt fogom csinálni, ami nekem tetszik, legfeljebb bele fogok bukni abba, amit csinálok” – viccelődött – „De akkor is, hogyha éppen sehol nem voltam, mindig az vitt előre, hogy azt csináltam, ami nekem tetszett, ami nekem eszembe jutott. Nagyon ritkán hallgatok másokra.”

Kiss Orsi először találkozott Alexszel, és nagyon élvezte a vele készült interjút.

„Sokaknak tetszik, amit csinál, mások utálják. Lehet bírálni, de egy biztos: őszinte. Érdekes, valóban kicsit különc figura, amolyan elefánt a porcelánboltban” – nevetett Orsi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik