Szórakozás

Rippelék már árulják a házukat

Rippel Ferenc és gyermeke az RTL Klubban (rippel ferenc, rtlklub, )
Rippel Ferenc és gyermeke az RTL Klubban (rippel ferenc, rtlklub, )

Nincs békülés, nincs visszaút: 16,9 millió forintért árulja Rippel Feri és felesége, Vivien a szigethalmi családi fészküket!

Ahogyan tegnap a Story magazin elsőként megírta, zátonyra futott Rippel Feriék házassága. Megannyi megpróbáltatás után, egy közösen felépített élet a darabjaira hullik szét, ugyanis az artista és kedvese nem csupán egymástól, hanem már a Pest megyei családi háztól is szeretne megválni. Szerelmük lángja kialudt, takaros házuk pedig már két hónapja üresen áll, a kerítésen egy jókora hirdetővászon díszeleg.

Fotó: TV2

Közös életük darabjait dobozokba pakolták, s Feri a szüleihez, míg Vivien és közös gyermekük, Herkules albérletbe költözött. „A házból régen kiköltöztek, úgyhogy jelenleg üresen áll. Úgy tudom, eleinte26 millió forintot szerettek volna kapni a házért, de később belátták, hogy az összeggel jócskán túllőttek a célon. Azóta lejjebb vitték az árat majdnem tízmillió forinttal” – mondta el a Blikknek egy szomszéd, aki szerint nemcsak Rippel Feriék szeretnének túladni a házukon, hanem apósáék is, akik közvetlenül Feriék mellett éltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik